elbil-lader.jpg

ELBIL LADER (16 AMPER)

kr. 11 990,- inkl. MVA - KAMPANJE!

Ny kurs, 16 ampere monteres i sikringsskap. Fra sikringskap legges inntil 10 meter kabel frem til ladestasjon. Ladeboks med integrert jordfeilbryter type B. Forutsetter at det tekniske lar seg løse.

ELBIL LADER (32 AMPER)

kr. 13 990,- inkl. MVA - KAMPANJE!

Ny kurs, 32 ampere monteres i sikringsskap. Fra sikringskapet legges inntil 10 meter kabel frem til ladestasjon. Ladeboks med integrert jordfeilbryter type B. Forutsetter at det tekniske lar seg løse.

elbil-lader.jpg
Untitled

SIKRINGER

kr. 10 900,- inkl. MVA

Bytte av eksisterende sikringer til nye jordfeilautomatsikringer. Inkludert i prisen er inntil 10 stk jordfeilautomatsikringer, hovedsikring og nødvendige avdekninger i tavle.

EL-SJEKK

Fra 2.500,- inkl MVA

Trenger du en el-sjekk? Det er en kjensgjerning at det er mange elektriske anlegg der ute som har et stort potensiale/behov for utbedring.

brann.png
maxresdefault.jpg

FERDIG MONTERT BAD 8 KVM

kr 29.500,- Inkl MVA

Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, belysning m.m. Opptil 8m2, for større bad, be om pris.
Pakken inneholder:
Varmekabel, termostat, 1 stykk dimmer, 2 stykk lysbryter, 4 stykk downlight, klargjort for 1stk lyspunkt over speil, 1stk stikkontakt ved innredning, jordfeilautomat og fuktstyrt vifte

 

VARMEFOLIE

FERDIGMONTERT 800 KR INK MVA PR KVM
Nå med 25 års extremgaranti på folien. Flexwatt dekker feilsøking, utskifting av defekt folie og utskifting av gulvet - der gulvet ikke kan legges på nytt.

 

Vi utfører de fleste oppdrag, både for privat og næring. Enten det er å flytte en stikkontakt, installere el-billadestasjon eller totalrenovere kjøkken eller bad. Vi tar oppdrag i hele Oslo/Akershus! Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et godt tilbud!